MotorluKurye.com - Acil Moto Kurye Hizmetleri

22.12.2013 13:43

MOTORLUKURYE.COM | Acil Moto Kurye Hizmetleri

İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakasında şubeleri olan(Şişli-Ataşehir), 25 motorlu kurye, 10 arabalı kurye, 10 yaya kurye ve havaalanında görevli 2 uçak kurye elemanımızla hergün onlarca gönderi ve paketi bir adresten diğer bir adresine güvenli ve garantili bir şekilde taşıyoruz. MotorluKurye.com 13 senelik geçmişe sahip, 7 gün 24 saat müşterilerine sürekli sorunsuz hizmet veren kurumsal bir motorlu kurye şirketidir. İç ve dış personele aylık eğitimler vererek müşteri memnuniyeti ve kaliteli moto kurye anlayışını yapılan etkinlikler ve eğitimlerle elemanlarımızı bilgilendiriyoruz. Bizim için her bir gönderiniz en değerlisinden en değersiz gönderisine kadar aynı titizlik ve resmiyet çerçevesinde alıcı adreslerine teslim edilir. Motor Kurye kaydı oluşturmak çok kolay; hemen telefonumuzdan 0212 343 00 14 numaralı telefon numaramızı arıyorsunuz karşınıza çağrı merkezimizdeki operatörlerimiz çıkacaktır onlara paket veya gönderinizin aciliyetini belirtip, çok acil bir gönderiyse Express Kurye hizmet seçeneğimizle gitmesi uygundur çünkü en hızlı motorlu kurye gönderi seçeneğimizdir, gönderinizin hiçbir aciliyeti yoksa güniçi teslimatı kapsamlı kurye gönderi seçeneğimize girer, bu gün sonu yapılan kurye teslimatıdır, en uygun kurye seçeneğimiz budur. Çağrı merkezimizdeki operatörümüze kayıdınızı verdiğiniz andan itibaren çok kısa süre içinde motorlu kuryemiz kapınıza gelerek gönderiyi teslim alır hiç bekleme yapmadan ve araya hiçbir evrak sıkıştırmadan alıcı adrese teslimatını gerçekleştirir. Teslimat gerçekleştikten sonra çağrı merkezimizde ki operatörlerimiz sizi mail yada fax yoluyla bilgilendirir. Acil kurye ile aciliyetli evraklarınızı hızlı ve sorunsuz bir şekilde gönderebilirsiniz. Toplu Dağıtım Kurye ile birden fazla gönderinizi en uygun ve en ekonomik şekilde gönderebilirsiniz.

Acil express motorlu kurye

Günlük, haftalık, aylık ve yıllık kiralık kurye kiralama hizmetimiz ile bir'den fazla gönderisi olan şirket veya firmalar için uygun bir seçenektir. Kiralayacağınız Kurye tamamen sizin işlerinizle ilgilenir, size özeldir. Bu hizmetimiz ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için lütfen çağrı merkezimizi arayınız.

Nöbetci Eczane Acil İlaç Temini hizmetimiz ile gece'nin kör bir saatinde bile bizi arayarak dilediğiniz ilacı fişi ile birlikte nöbetci eczaneden bularak kapınıza getiriyoruz. Gece sokak sokak nöbetci eczane arama derdine son! Evinizden çıkamıyor ve acil ilacamı ihtiyacınız var, hemen bizi arayın ilacınızı fişi ile birlikte kapınıza getirelim.

THY UCAK KARGO güvencesi ile artık 3 saatte Türkiyenin her noktasına kutu, koli, dosya, paket, evrak ve fatura gönderebilirsiniz. Ankara istanbul adana trabzon antalya bursa konya kayseri van erzurum balıkesir türk hava yolları uçak kargo hizmeti ile bir şehirden diğer bir şehire 3 saatte gönderilerinizi teslim ediyoruz. Havaalani bulunmayan şehirlerimize ise mobil hizmet sunuyoruz, en yakın havaalanına kadar gönderiniz uçakla, ordan mobil ekip elemanlarımız tarafından gönderiniz karşılanır ve araçlı kurye ile hızlı bir şekilde adresine teslimatı gerçekleştirilir.

Tüm Kurye ve Kargo gönderi kayıtlarını online olarak web sayfamızdan bize ulaştırmak için lütfen www.motorlukurye.com adresine giriş yaparak, online motorlu kurye kaydı oluşturabilirsiniz. Telefonla kurye siparişi vermek için 0212 343 00 14 numaralı telefon numaramızdan bize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Hizmet verdiğimiz başlıca semtler; şişli kurye - beşiktaş kurye - gebze kurye - kadıköy kurye

Kaynak: https://www.motorlukurye.com

KURYE
MOTORLU KURYE