Pendik Kurye | Motorlu Kurye, Toplu Dağıtım, Uçak Kargo ve Nöbetci Eczane

02.11.2013 14:16

Pendik Kurye : Pendik merkez mahellesinde kurulan 'Pendik Kurye' firmasi siz değerli müşterilerine güniçi ve express motorlu kurye hizmeti sunmaktadır. Sizden gelecek kayıtlar doğrultusunda bir adresten diğer bir adrese hızlı, güvenli ve kaliteli bir şekilde evrak, gönderi ve paketin teslimatını kapsar. 10 Motorlu kurye, 5 arabalı kurye, 10 toplu dağıtım kurye, 5 yaya kurye, 3 havaalanı uçak kargo görevlisi, 3 nöbetci eczane kuryesi ile 7 gün 24 saat istanbul avrupa yakası ve anadolu yakasından çıkabilecek olan kurye kargo kayıtlarınız çok kısa sürelerde teslim adreslerinde olur. Acil moto kurye express acil kurye candır.

Pendik Motorlu Kurye: Pendik de olan sektörel firmalar, şirketler, iş yerleri, ofisler, dükkanlar ve pek çok esnaftan çıkabilecek olan kayıtları 3-5 dk gibi çok ama çok kısa sürede kapınıza gelip masanızın üstünden evrağı teslim alır ve araya hiçbir evrak sıkıştırmadan aynı kurye ile direkt olarak gönderinin teslimatının yapılmasıdır.  Pek çok istanbullunun en büyük sıkıntı ve derdi olduğu trafik sorununu 'motorlu kurye' ile hiç trafiğe takılmadan, evrağım yetişicek mi? yetişemeyecek mi korkusu yaşamadan bizi arayıp motorlu kurye isteyerek, kurumsal motorlu kurye firmasının tadına varmalısınız.

Pendik Toplu Dağıtım: Günlük birden fazla toplu gönderiniz mi var? Külfetli Kurye maliyetleri kesenize zarar vermeden daha uygun maliyetlere biz taşıyoruz. İmzalı, imzasız, tahsilatlı, broşür, el ilanı, insert, gazete, dergi, davetiye toplu dağıtımları büyük bir resmiyet ve titizlik sonucu adreslerine teslim edilir ve size gerekli raporlar sunulur.

Pendik Uçak Kargo: Pendik Uçak Kargo ile 3-4 saatte Türkiye'nin her yerine paket ve evrak gönderebilirsiniz. Aynı gün teslim uçak kargo, ertesi gün teslim kargo, mesai saati bitimine teslim kargo, havaalanı teslim kargo ve elden ele teslim seçeneklerimiz mevcuttur. Türk Hava Yolları Uçak Kargo Güvencesiyle.

Pendik Nöbetci Eczane: Gece/gündüz siz kılınızı bile kıpırdatmadan, ilacınızı fişi ile birlikte kapınıza teslim ediyoruz. Gece'nin kör bir saatinde bile bizi çekinmeden arabilirsiniz. Sokak sokak, semt semt nöbetci eczane arama derdine son! Hemen bizi arayın ilacınızı fişi ile birlikte kapınıza getirelim.