Selimiye Kurye - Motorlu Kurye, Acil Kurye Kiralama Şirketleri

18.05.2013 18:56

 İstanbul Selimiye Motorlu Kurye ve Arabalı Kurye Kiralama

Selimiye Express(Acil) ve Güniçi olarak iki şekilde motorlu kurye gönderi şeklimiz mevcuttur. Express kurye çok acil evrak yada hızlı bir şekilde teslim edilmesi gereken evrakların teslimatını kapsar, tüm gönderileriniz bu seçeneğimizde; 30 ile 60 dakika arasında kapınıza teslim edilir. Güniçi Kurye teslimatı ise günün sonunda yada günün sonuna doğru yapılan en ekonomik kurye gönderi seçeneğimizdir. Bütün gönderileriniz firmamız garantisi altında bir adresten diğer bir adresine güvenle ulaşır.

Her türlü kurye kiralama ve kiralık kurye hizmetimiz mevcuttur. Günlük Kurye, Haftalık Kurye, Aylık Kurye ve Yıllık Kurye Kiralama Seçenekleri. Moto Kurye candır. Acil evrak taşımacılığı ve acil kurye şirketleri. Kiralık kurye ve her türlü kurye kiralama işleriniz güniçi ve ekspres(acil) olarak kaliteli bir şekilde yapılır.

Gece sokak sokak nöbetci eczane aramaya son! Nöbetci Eczane'den ilacınızı fişi ile birlikte motorlu kuryelerimizle gece saat kaç olursa olsun büyük bir resmiyetle alıp kapınıza getiriyoruz. Çağrı merkezimizi arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hizmette sınır tanımıyoruz? ====> Türkiye'nin her bölgesine ve şehirine 3-4 saat gibi kısa saat diliminde 'Uçak Kargo' hizmeti veriyoruz. Express Kargo, Acil Kargo, Hızlı Kargo, Thy Kargo, Hava Kargo gibi aramalarda üst sıralarda yer almaktayız. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Trabzon, Bursa, Antalya Uçak Kargo!

Selimiye kurye, moto kurye firmaları gibi aramalarda size daha iyi hizmet verebilmek için daha üst sıralardayız.