UÇAK KARGO | İzmir istanbul ankara adana trabzon bursa antalya bodrum manisa malatya

02.11.2013 14:09

UÇAK KARGO | İzmir istanbul ankara adana trabzon bursa antalya bodrum manisa malatya

 

Tüm Türkiye'ye 3-4 saat gibi kısa bir zaman diliminde, bir şehirden diğer bir şehire; aynı gün teslim uçak kargo hizmeti, ertesi gün teslim uçak kargo hizmeti, mesai saati bitimine teslim uçak kargo hizmeti, haftasonu teslim uçak kargo, elden ele teslim uçak kargo, havaalanından havaalanına teslim uçak kargo gönderi seçeneklerimizle hergün tüm Türkiye'yi taşıyoruz. Hava kargo candır.

Türk Hava Yolları Uçak Kargo güvencesiyle gönderi veya paketleriniz artık emin ellerde. Daha detaylı bilgi için lütfen çağrı merkezimizi arayınız.

Canlı hayvan kargo, evcil hayvan uçak kargo, canlı hayvan taşıma, evcil hayvan nakliyesi gibi aramalar için müşterilerimize yeni bir hizmetimizden bahsetmek istiyoruz. Evcil kedi, köpek, balık vs. gerekli tecizatla bir şehirden diğer bir şehire uçak kargo ile çok kısa sürede taşınır.

THY KARGO ile yurtdışı uçak kargo hizmetimiz bu hafta promosyonlu günündedir. Tüm gönderileriniz ve paketleriniz bu indirimle çok uygun fiyatlara taşınır.

Yurtiçi gönderileriniz öğle yemeği saatini geçmeden kayıt verilirse gönderiniz daha hızlı bir şekilde alıcı adresine ulaşmış olur.

Herkez uçak kargo taşımacılığında hizmeti bizden alıyor, YA SEN?